Kate Upton - αμερικανικό μοντέλο και ηθοποιός: -

Kate Upton Wearing A Unicorn S is listed (or ranked) 9 on the list The 53 Hottest Kate Upton Pictures of All Time




Kate Upton - αμερικανικό μοντέλο και ηθοποιός: -

Η Kate Upton είναι ένα αμερικανικό μοντέλο και ηθοποιός. Η Κέιτ ήταν ο «πρωταγωνιστής της χρονιάς» από το Sports Illustrated Swimsuit Issue. Η Kate ήρθε επίσης ως κάλυψη της έκθεσης Vanity Fair για το 100ο τεύχος του περιοδικού. Η Kate Upton ήταν το μοντέλο κάλυψης για τα έτη 2012, 2013 και 2017. Ενώ μετατόπισε στη Νέα Υόρκη, η Kate Upton σχεδίασε το ύφασμα "Garage" και "Dooney & Brooke". Η Kate ήταν το πρόσωπο του "Guess" του 2011. Ήταν η «Γυναίκα του καλοκαιριού» στο Esquire και εμφανίστηκε και στο Complex.



Η Kate Upton έκανε διπλό "Hip-Hop" στο παιχνίδι Λος Άντζελες Clippers και έγινε ιογενής, αυξάνοντας έτσι τη δημοτικότητά της. Η Kate Upton εμφανίστηκε σε άλλο χορευτικό βίντεο του Rej3ctz, με το όνομα "Song of the Same Name", πήρε επίσης και το Viral.





Ταινίες: -

Η Kate Upton ενήργησε σε Ταινίες όπως "Tower Heist", "Η Άλλη Γυναίκα" και "The Layover".





Η Kate Upton ενήργησε στην ταινία "Artists Disaster". Η Kate Upton επιλέχθηκε ως η πιο Sexiest Woman από διάφορους κύκλους. Η Kate Upton εμφανίστηκε στην εικονογραφημένη έκδοση Μαγιιών στο εξώφυλλο το 2012. Ο Upton Kate βρισκόταν εκεί στις εκδόσεις Vogue, Harper's Bazaar, V, Mademoiselle, Love, σε διάφορες γλώσσες όπως η Βραζιλιάνα, η Αγγλική, η Ισπανική, η Ιταλική και η Αμερικανική, κλπ. Στα Cosmopolitian, GQ, Glamour και Esquire, η Kate Upton έκανε την εκδοτική έκδοση στα αμερικανικά, γερμανικά και ιταλικά.





Το 2012, θεωρείται το 5ο καλύτερο μοντέλο. Η Kate Upton μετακόμισε στη 3η θέση στις αμερικανικές κορυφαίες βαθμολογίες 99 Sexiest Woman. Το 2012, η ​​Kate θεωρήθηκε ότι επιλέχθηκε στον κατάλογο Top 100 Magazine Magazine. Το Σεπτέμβριο του 2013 επιλέχθηκε ως το καλύτερο μοντέλο της εβδομάδας μόδας Mercedez-Benz στη Νέα Υόρκη. Το 2014, πρωταγωνίστησε με τον Tony Hale στο Music Video "Bartender". Το περιοδικό People Selected Kate Upton ως η "πιο σέξι γυναίκα" για το 2014.



Η Kate Upton ήταν το κεντρικό στοιχείο για τη διαφήμιση του παιχνιδιού του πολέμου: Η εποχή της φωτιάς. Έχει ενεργήσει στην ταινία "The Room" που κατευθύνεται από την προσαρμογή της ταινίας "The Disaster Artists". Η Kate ήταν εμφανής στον διαφημιστικό κύκλο και στις διαφημίσεις μαγιό επίσης ....https://cllentertain.blogspot.com/2018/04/kate-upton.htmlDone

Comments