IS SALMAN KHAN KILLING PRIJANKA CHOPRA'S CAREER ???????

IS SALMAN KHAN KILLING PRIJANKA CHOPRA'S CAREER ???????

SAMSUNG S9 Discount Special Price @ Amazon .................... =) =) =) =) =) =) =)

Image result for priyanka chopra sexy images



Rezultat slike za priyanka chopra seksi slike

Salman Khan planira da preuzme Priyanka Chopra u "Bharat", dok ima dobru ponudu od zapada "Quantico". Quantico je napravio PRIYANKA CHOPRA ime domaćinstva na zapadu. Ona je napravila blizu 10 miliona dolara od QUANTICO, dok je u Indiji za Bharat ona plaćena blizu Rs. 2 Crore. Većinu novca Salman & Co.





Filmski projekti:


Filmski projekti u Holivudu i Bollywoodu, poboljšanje uloge u emisijama Broadcasr, plus Goody potpisi napravljeni na top 10 listi glumaca širom svijeta. PRIYANKA CHOPRA čeka treću sezonu "QUANTICO 3". Agent FBI Alex Parrish, započet u sezoni 1, sada je proširen format za sezonu 3. Ona je izabrana za nagrade People Choice, prema procenama Forbesa i izveštavali su da je za sezonu napravila oko 3 miliona dolara.

U maju 2017. godine, PRIJANKA CHOPRA je delovala u Baywatch-u, što je takođe bio hit. Ako ona proizvodi filme Hindi ili Marathi, možemo reći da je velikodušna, barem misli na našu zemlju. Neće biti lutka u filmu Bharat, prijateljica Kućica / Devojka, neke romantične igre, ali veštine ženske moći će nestati u filmu Salman Khans.

Image result for priyanka chopra sexy images

Rezultat slike za priyanka chopra seksi slike

GOODNITES za dečake i djevojke .......... SPECIJALNI POPUST @ Amazon .............. =) =) =) =) =) =) =) =) = ) =)

Potvrda:


PRIYANKA CHOPRA je BRAND AMBASADOR PANTENE. Sarađivala je i sa Salenom Gomez i Rhonda Rousey u inostranstvu. Takođe je prebačena u LYF mobilni telefon. Priyanka Chopra je svetski brend, ne želite da se zabravljate usred starih Trio khansa, izgubiće svoj glamur. Njeni 3 holivudski filmovi su Baywatch, A Kid kao Jake i nije to romantično. Želimo Priyanka Chopra, brend ambasadora Indije za Zapad ....... Ostavite sve glupe Bharat.

Comments