IS SALMAN KHAN KILLING KARIÉRA PRIYANKY CHOPRA ???????

IS SALMAN KHAN KILLING KARIÉRA PRIYANKY CHOPRA ???????

Sleva na speciální slevu SAMSUNG S9 @ Amazon .................... =) =) =) =) =) =) =)

Image result for priyanka chopra sexy images


Výsledek obrázků pro sexy obrázky priyanka chopra

Salman Khan plánuje vzít Priyanku Chopru do "Bharatu", zatímco má dobrou nabídku ze západu "Quantico". Quantico dělal PRIYANKA CHOPRA jméno domácnosti na západě. Na QUANTICO dosáhla přibližně 10 milionů dolarů, zatímco v Indii za Bharata dostala poblíž Rs. 2 Crore. Většinu peněz bude spotřebovávat společnost Salman & Co.





Filmové projekty:


Filmové projekty v Hollywoodu a Bollywoodu, Posilování role v Broadcasterových přehlídkách a Goodyho potvrzení do desetiletého seznamu herců po celém světě. PRIYANKA CHOPRA čeká na třetí sezónu "QUANTICO 3". FBI agent Alex Parrish, který byl zahájen v sezóně 1, je nyní rozšířený formát pro sezónu 3. Ona byla vybrána pro People Choice Awards, podle Forbes Estimates a oni hlásili, že ona dělala asi 3 miliony dolarů za sezónu.

V květnu 2017 působila PRIYANKA CHOPRA v Baywatch, což byl také hit. Pokud produkuje hindi nebo marathi filmy, můžeme říci, že je velkorysá, přinejmenším si myslí o naší zemi. Nebude to bábka ve filmu Bharat, přítelkyně v domácnosti / dívce, některé romantické tance, ale dovednosti Ženské síly chybí ve filmu Salmana Khansa.
Image result for priyanka chopra sexy images


Výsledek obrázků pro sexy obrázky priyanka chopra

DOBRÉ KOČKY pro chlapce a dívky .......... SPECIÁLNÍ SLEVENÍ @ Amazon .............. =) =) =) =) =) =) =) =) = ) =)

Potvrzení:


PRIYANKA CHOPRA je AMBASSASOR značky PANTENE. Také spolupracovala s Salenou Gomezovou a Rhondou Rouseyovou v zahraničí. Ona také Ebdorsed v LYF mobilní. Priyanka Chopra je světová značka, nechtěla se zmást uprostřed starých Trio khans, ztratí její kouzlo. Její 3 hollywoodské filmy jsou Baywatch, Kid jako Jake a je to romantický. Chceme, aby Priyanka Chopra, velvyslankyně Indie pro západ ... ... nechte všechny hloupé Bharatové.

Comments