Бейонсе - співак, співак і актриса: -

Бейонсе - співак, співак і актриса: -


Image result for beyonce sexy images


Бейонсе - співак, автор пісні та актриса. Бейонсе розпочала свою співочну кар'єру в дитинстві. Бейонсе здобула славу, коли вона прийшла з альбомом "Destiny Group". Ця дівчина - група стала славою після цього альбому.

Музична кар'єра: -


Тоді Бейонсе зробив чергову виставу в золотій частині Остіна Пауерс. Beyonce став супер-хітом у своєму дебютному альбомі "Dangerously In Love". Це заробило їй 5 нагород Grammy, це було перераховано у Billboard 100 великих. Інший божевільний сингл Beyonce - "Crazy In Love" та "Baby Boy".

Бейонсе зробила свій другий сольний альбом "B'Day", який став першою десяткою синглів світу. Інші сингли, які стали хітом, - "Дежа Ву", "Незамінний" і "Красивий ледар".

Актриса: -



Бейонсе почала свою кар'єру в якості актриси в "Pink Panther", "Girls of Dream" та "Obsessed". Далі в її Кіті була "Cadillac Records" разом з її хуссей Джей З. Бейонсе також з її роллю Саші Fierce вважається, щоб зробити мене ..... Sasha Fierce, яка дала їй шосту премію "Греммі". "Single Ladies поставили кільце на це" стало піснею року.

Нагороди: -



Бейонсе зробив ще якийсь хороший альбом типу "4", "фанк", "Поп" та "Soul". "Лимонад" - широко критично популярний альбом Beyonce. Totally Beyonce має 22 премії "Греммі" і перебуває у верхньому списку більшості переможців "Греммі". Бейонсе отримав ще одне аккламацію, щоб стати 6-м місцем у "Часі людини року"

Comments