Кейт Аптон - американська модель та актриса: -

Yet Somehow She Keeps THIS Bik is listed (or ranked) 11 on the list The 53 Hottest Kate Upton Pictures of All Time

Кейт Аптон - американська модель та актриса: -

Кейт Аптон є американською моделью та актрисою. Кейт стала "Новиком Року" випуском Спортивного Ілюстрованого Купальника. Кейт також прийшла в якості виставкової сукні Vanity на 100-му номері журналу. Кейт Аптон була моделлю "Cover-up" для 2012, 2013 та 2017 років. Під час переїзду до Нью-Йорка Кейт Аптон виготовила модель "Garage" та "Dooney & Brooke". Кейт була 2011 особою "Guess". Вона була "Жінкою літа" в Esquire і з'явилася в комплексі теж.



Кейт Аптон зробив подвійний "Хіп-Хоп" у грі "Лос-Анджелес Кліперс" і став вірусним, таким чином збільшивши її популярність. Кейт Аптон з'явився в іншому танці Відео Rej3ctz, названого "Пісня того самого імені", теж отримала Вірус.





Фільми: -

Кейт Аптон виступала у фільмах, як "Башта Хейст", "Інша жінка" та "The Layover".





Кейт Аптон виступила у фільмі "Художники лиха". Кейт Аптон була обрана як сама сексуальна жінка з різних кіл. Кейт Аптон з'явилася у випуску «Ілюстровані купальники» на обкладинці в 2012 році. Аптон Кейт була тут в редакції Vogue, Harper's Bazaar, V, Mademoiselle, Love, на різних мовах, таких як бразильська, британська, іспанська, італійська та американська тощо. У "Космополітіані", "GQ", "Гламур" та "Esquire" Кейт Аптон зробила редакцію на американському, німецькому та італійському мовах.





У 2012 році вона вважається п'ятою кращою моделлю. Кейт Аптон переїхала на 3-е місце в американських рейтингах "Найцікавіша жінка". У 2012 році Кейт вважався відібраною у списку Top 100 Maxim Magazine. У вересні 2013 року вона обрана як найкраща модель на тиждень моди Mercedez-Benz у Нью-Йорку. У 2014 році вона зіграла з Тоні Хейлом у музичному відео "Бармен". Журнал "Люди" вибрала Кейт Аптон як "Найцікавіша жінка" на 2014 рік.



Кейт Аптон був центром для реклами "Ігри війни: вік пожежі". Вона виступила у фільмі "The Room", спрямованої на адаптацію фільму "The Disaster Artists". Кейт була видатною в колі реклами та в рекламі купальника теж ....https://cllentertain.blogspot.com/2018/04/blog-post_77.html

Comments