Е САЛМАН ХАН, УБИВАЩ КАРИЕРАТА НА ПРИЯНКА ЧОПРА ???????

Е САЛМАН ХАН, УБИВАЩ КАРИЕРАТА НА ПРИЯНКА ЧОПРА ???????

SAMSUNG S9 Специална отстъпка от цената @ Amazon .................... =) =) =) =) =) =) =)

Image result for priyanka chopra sexy images



Изображение за секси изображения на priyanka chopra

Салман хан планира да вземе Priyanka Chopra в "Bharat", докато тя има добро предложение от запад "Quantico". Quantico направи PRIYANKA CHOPRA името на домакинството на запад. Тя направи близо $ 10 милиона от QUANTICO, докато в Индия за Bharat, тя се плаща в близост до Rs. 2 Crore. Повечето от парите ще бъдат изядени от Salman & Co.





Филмови проекти:


Филмови проекти в Холивуд и Боливуд, Увеличаване на ролята в телевизионните предавания, плюс одобренията на Goody, направени в топ 10 списъка на актьорите по света. PRIYANKA CHOPRA очаква третия сезон на "QUANTICO 3". Агентът на ФБР Алекс Парриш, започнал през сезон 1, вече е разширен формат за сезон 3. Тя бе избрана за Награди за избор на човек, според оценките на "Форбс" и съобщиха, че е направила около 3 милиона долара на сезон.

През май 2017 г. PRIYANKA CHOPRA е действал в Baywatch, който също е бил хит. Ако продуцира филми от Хинди или Марахи, можем да кажем, че тя е щедра, поне тя мисли за нашата страна. Тя няма да бъде марионетка във филма Bharat, приятел на домакиня / момиче, някои романтични танци, но уменията на Woman Power ще липсват в филма на Salman Khans.

Image result for priyanka chopra sexy images

Изображение за секси изображения на priyanka chopra

ДОБРЕ ДОШЛИ за момчета и момичета .......... СПЕЦИАЛНА ОТСТЪПКА @ Amazon .............. =) =) =) =) =) =) =) =) = ) =)

заверки:


PRIYANKA CHOPRA е марка AMBASSASOR на пантена. Също така тя е партньор на Салена Гомез и Ронда Руси в чуждестранни потвърждения. Тя също се занимава с LYF mobile. Priyanka Chopra е световната марка, не искам да се забърквам сред старите трио кишове, тя ще загуби блясъка си. Нейните 3 холивудски филма са Baywatch, Kid Like Jake и не е романтичен. Искаме Прийанка Чопра, посланик на марката на Индия за Запада ... Оставете всички глупави Bharat.

Comments