Η Beyonce είναι τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός: -

Η Beyonce είναι τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός: -


Image result for beyonce sexy images

Η Beyonce είναι τραγουδιστής, τραγουδοποιός και ηθοποιός. Η Beyonce ξεκίνησε την καριέρα της ως παιδί. Η Beyonce πήρε το στίβο όταν ήρθε με το άλμπουμ "Destiny Group". Αυτή η ομάδα κοριτσιών έγινε φήμη μετά από αυτό το άλμπουμ.

Μουσική Καριέρα: -


Στη συνέχεια, η Beyonce έκανε μια ακόμη παράσταση στο χρυσό μέλος του Austin Powers. Η Beyonce έγινε Super hit στο ντεμπούτο άλμπουμ της με τίτλο "Dangerously In Love". Αυτό κέρδισε τα 5 βραβεία Grammy της, αυτό έχει εγγραφεί στο Billboard 100 μεγάλοι. Το άλλο τρελό singles της Beyonce είναι "Crazy In Love" και "Baby Boy".

Η Beyonce έκανε το δεύτερο solo άλμπουμ της "B'Day", το οποίο έγινε το κορυφαίο δέκα singles του κόσμου. Τα άλλα singles που ήταν ένα hit είναι "Deja Vu", "Irreplaceable" και "Beautiful Liar".

Ηθοποιός:-

Η Beyonce ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός στο "Pink Panther", "Dream girls" και "Obsessed". Στη συνέχεια στη Kitty της ήταν η "Cadillac Records" μαζί με το hussy Jay Z. Beyonce επίσης με το ρόλο της Sasha Fierce που υπολογίζεται να κάνει είμαι ..... Sasha Fierce, η οποία έδωσε τα 6ο Βραβεία Grammy. Το "SIngle Ladies put a ring on it" έγινε το τραγούδι της χρονιάς.

Βραβεία:-


Η Beyonce έκανε κάποιο καλύτερο άλμπουμ όπως το "4", το "funk", το "Pop" και το "Soul". Το "Λεμονάδα" είναι ευρέως αναγνωρισμένο άλμπουμ της Beyonce. Εντελώς Beyonce έχει 22 βραβεία Grammy και είναι στην κορυφή λίστα των περισσότερων νικητών Grammy. Η Beyonce έλαβε άλλη μια βεβαίωση για να γίνει η 6η θέση στην Times Person of the year

Comments