Beyonce bir şarkıcı, şarkı yazarı ve aktris: -

Beyonce bir şarkıcı, şarkı yazarı ve aktris: -

Image result for beyonce sexy images



Beyonce bir şarkıcı, şarkı yazarı ve aktris. Beyonce şarkı söyleme kariyerine çocukken başladı. Beyonce, "Destiny Group" albümü ile birlikte geldi. Bu Kız - Grup bu albümden sonra ün oldu.

Müzik kariyeri:-


Daha sonra Beyonce, Austin Powers'ın Altın Üyesinde bir başka yıldız performansına imza attı. Beyonce, "Dangerously In Love" isimli ilk albümünde Süper hit oldu. Bu onun 5 Grammy Ödülü kazandı, Bu Billboard 100 büyük listelerinde yer aldı. Beyonce'nin diğer çılgınları “Çılgın Aşık” ve “Erkek Bebek”.

Beyonce, dünyanın en iyi on single'ı olan ikinci solo albümü “B'Day” ı yaptı. Bir hit olan diğer single'lar "Deja Vu", "Irreplaceable" ve "Beautiful Liar" dır.

Aktris:-

Beyonce, kariyerine "Pink Panther", "Dream girls" ve "Obsessed" de oyuncu olarak başladı. Onun Kitty de sonraki onun Hussy Jay Z. Beyonce ile birlikte "Cadillac Records" oldu ve ayrıca Sasha Fierce rolünü yapmak için ödüllendirildi. Ben 6. Grammy Ödülleri verdi Sasha Fierce. "SIngle Bayanlar bir yüzük koydu" yılın şarkısı oldu.

Ödüller: -



Beyonce, "4", "funk", "Pop" ve "Soul" gibi daha iyi bir albüm yaptı. "Limonata", Beyonce'nin büyük beğeni toplayan albümüdür. Tamamen Beyonce, 22 Grammy Ödülüne layık görülmüştür ve çoğu Grammy Kazananı'nın en üst listesinde yer almaktadır. Beyonce, yılın Times kişisinde 6. olma ünvanını aldı

Comments