Stormy Daniels chce Trump být vyhozen:

Stormy Daniels chce Trump být vyhozen:


Stormy Daniel potvrdil s tiskem, že i když podporuje Trump v prezidentských volbách, potvrdila, že s ním se sexem při návratu z golfového hřiště. Toto bylo šokující prohlášení, ale také vyčistilo, že jí bylo zaplaceno 130 000 dolarů za to, že mlčí. Tyto peníze platí Trump Lawyer.

Výsledek obrázku pro bouřlivý daniel



Kdo je Stormy Daniels ????

Image result for stormy daniel
Pornstar hvězda Stormy Daniels, "Můj generický postojový sex s Donaldem .....". Dala jí peníze, aby mlčel. Steve Banon poznamenal, že Trump Lawyer se během své prezidentské kampaně postaral o "sto žen". To se stalo, když Trumps manželka Melania, měsíce poté, co porodila jeho syna. Stormy Daniels je celé jméno Stefanie Clifford, řekl, že Trump byl v posteli hrozný.

Výsledek obrázku pro bouřlivý daniel

Příklady:
Image result for stormy daniel
Trump a Stormy Daniel se setkali v klubu Celebrity Golf v Nevadě v roce 2006, po Trumps manželství s Melania. Stormy Daniels souhlasil, že se vrátí do svého hotelového pokoje, když je pozval Trump. Trumpová ji začala tlačit, aby se k němu přiblížila. Trump seděl v posteli a požádal Stormy Danielsová: "Přijď sem" a Stormy Daniels, "Tady jdeme! , začal líbat a mazlit.

Zatímco oni měli sex, Stormy Daniels poznamenal, "prosím, nesnažte se mi platit!". Po sexu, požádala Trump, aby podepsala film X-rated "3 Wishes" a ona to udělala (Irish Mirror)

Comments