Ko je Stormy Daniels ????

Olujni Daniels žele Trump da se izbaci:

Image result for stormy daniel
Stormy Daniel je potvrdio novinarima da je podržavala Trumpa na predsjedničkim izborima, potvrdila je da se s vama seksa dok se vraća sa golf terena. Ovo je bila šokantna izjava, ali je takođe oslobođena da je platila 130.000 dolara za čuvanje tišine. Ovaj novac plaća advokat Trump.

Rezultat slike za olujni danijel



Ko je Stormy Daniels ????


Porno zvijezda Stormy Daniels, "Moja generička pozicija seksa sa Donaldom .....". Dala joj je novac da bi se tiho držao. Steve Banon je komentarisao da je Advokat Trumpa za vrijeme predsjedničke kampanje vodio računa o "stotinama žena". Ovo se dogodilo kada je Trumps žena Melanija, nekoliko meseci nakon što je rodila sina. Stormy Daniels puno ime je Stefanie Clifford, rekao je da je Trump strašan u krevetu.

Rezultat slike za olujni danijel

Primjeri:

Image result for stormy daniel
Trump i Oluja Daniel se sastao u Celebrity Golf klubu u Nevadi 2006. godine, nakon Trumpova braka sa Melanijom. Olušteni Daniels su pristali da se vrate u svoju hotelsku sobu, kada je pozvao Trump. Trump je počeo pritisnuti da se približi njemu. Trump je sedeo u krevetu, pitajući Oluja Danielsa, "Dođi ovamo" i Oluja Danielsa, "Evo mi idemo!" , počeo da se ljubi i ljubi.

Dok su imali seks, Stormy Daniels je komentarisao: "Molim te ne pokušaj da mi platiš !!!". Nakon seksa, Trump ju je zamolila da potpiše film "3 Želje" (X Wishes), a ona je to učinila (Irish Mirror)

Comments