Бързи Даниълс искат Тръмп да бъде изхвърлен:

Бързи Даниълс искат Тръмп да бъде изхвърлен:

Image result for stormy daniel
Бурята Даниел потвърди с пресата, че тя все пак подкрепя Тръмп на президентските избори, потвърди, че тя прави секс с него, докато се връща от голф игрището. Това беше шокиращото изявление, но също така изчистено, че й е платена $ 130 000, за да запази спокойствие. Тези пари се плащат от адвокат Тръмп.

Изображение за бурята даниел



Кой е Stormy Daniels ????


Порно звезда "Сторм Даниълс", "Моят генеричен секс с Доналд .....". На нея й бяха дадени пари, за да млъкне. Стив Баунън коментира, че Тръмп Адвокат се е грижил за "сто жени" по време на президентската му кампания. Това се случи, когато Тръмп съпруга Мелания, месеци след като роди сина си. Stormy Daniels е пълното име Стефани Клифърд, казва, че Тръмп е ужасно в леглото.

Изображение за бурята даниел

случаи:

Image result for stormy daniel
Тръмп и Сторм Даниел се срещнаха в Celebrity Golf Club в Невада през 2006 г. след сватбата на Тръмпс с Мелания. Бърни Даниълс се съгласи да се върне в хотелската си стая, когато покани Тръмп. Тръмп я натисна да се доближи до него. Тръмп седеше в леглото и попитал Сторм Даниълс: "Ела тук" и "Стивън Даниълс", "Тук отиваме!" , започнаха да се целуват и да се хвалят.

Докато правят секс, Stormy Daniels коментира: "Моля, не се опитвайте да ми платите !!!". След секс, Тръмп я помолила да подпише филма си "3 желания" и тя го направи (Irish Mirror)

Comments