AMBER ROSE:

AMBER ROSE:

Image result for amber rose sexy

Amber Rose je američki model i glumica. Njezina karijera započela je s videom "Young Jezzy & Kanya West's Put On". Amber Rose je tada postao poznat s Louisvittonom s West's Sneaker Lineom. Amber Rose ušla je u New York Fashion Week. Amber Rose je napravio glazbene spotove kao što su "Massive Attack", "Vacation", "No Sleep", "You Are Killing Them", "What They Girls Like" i "Masks Off". Amber Rose potpisao je s modeliranjem za Ford tvrtku do 2010., od 2009. godine.



Stvarnost pokazuje:



Amber Rose djelovala je u reality showu Russel Simmons "Trčanje Russell Simmons". Amber je postao PSA u kampanji NOH8. Rose je bila sudac u "Master Of The Mix". Bila je sudac u 3. sezoni "Rupaul's Drag Race". Amber Rose postala je glasnogovornica u Smirnoffu i pojavila se u Tv Adv plus Billboards.

Image result for amber rose sexy

DEBI:

Rezultat slike za amber ruža seksi

Amber Rose objavila je svoju singlnu pjesmu s Wizom Khalifom pod imenom "FAME". Slijede sljedeći singl pod nazivom "Loaded". Amber Rose udari po stazi s Tuki Carterom i Pharrel Williamsom pod nazivom "Rise Above". Godine 2009. AmberRose je započeo svoju liniju naočala. Amber je djelovao u filmu "Školski ples". Objavila je svoju prvu knjigu "Kako biti loša kljuna?".

Godine 2015. djelovalo je u "Walk of No Shame s jantarnim ružama" s Funny or Die. Amber Rose pokrenula je aplikaciju emoji pod nazivom "MuvaMoji". Kasnije je imala kavez Talk Show pod nazivom "Amber Rose Show na VH1.

Amazon Posebna ponuda na Samsung S9 ***** kliknite sada


Comments