AMBER ROSE:

AMBER ROSE:

Image result for amber rose sexy

Amber Rose je američki model i glumica. Njena karijera je počela sa video snimkom "Mladi Jezzy i Kanya West's Put On". Amber Rose je tada postao poznat sa LouisVitonom sa West's Line Sneaker Line. Amber Rose je otišla na Njujork Fashion Week. Amber Rose je učinila u muzičkim video snimcima kao što su "Masivni napad", "Odmor", "Nema spavanja", "Ti ih ubijate", "Šta im je devojka voli" i "Maske su isključene". Amber Rose potpisala je modeliranje kompanije Ford do 2010. godine, od 2009. godine.



Reality Shows:



Amber Rose je delovala na show Russell Simmons tv reality emisiji "Running Russell Simmons". Amber je postao PSA u kampanji NOH8. Rose je bio sudija u "Master of the Mix". Bila je sudija u sezoni 3 "Rupaulove vučne trke". Amber Rose postala je portparol u Smirnoff-u i pojavila se u TV Adv plus Billboard-u.


Image result for amber rose sexy

DEBUT:

Rezultat slike za amber rose sexy

Amber Rose je izdala svoju jedinstvenu muzičku pjesmu sa Wiz Khalifom nazvanom "FAME". Sledi sledeći singl pod nazivom "Loaded". Amber Rose porasla je stazom sa Tuki Carter & Pharrel Williams pod nazivom "Rise Above". AmberRose je 2009. godine započeo svoju Eyewear liniju. Amber je delovala u filmu "Školski ples". Objavila je svoju prvu knjigu "Kako biti loša kučka ???".

Godine 2015, ona je delovala u šetalištu bez sramote s ćilibarskom ružicom sa smešnim ili umrijetim. Amber Rose je pokrenula aplikaciju emoji pod nazivom "MuvaMoji". Kasnije je imala Talk Show pod nazivom "Amber Rose Show" na VH1.

Amazon Specijalna ponuda na Samsung S9 ***** kliknite sada


Comments