AMBER ROSE:

AMBER ROSE:

Image result for amber rose sexy

Amber Rose je americký model a herečka. Její kariéra začala s videem "Young Jezzy & Kanya West's Put On". Amber Rose se pak stala slavnou LouisVittonovou, která měla West's Sneaker Line. Amber Rose chodila v New York Fashion Week. Amber Rose udělala v hudebních videích, jako jsou "Massive Attack", "Vacation", "No Sleep", "You're Willing them", "What They Girls Like" a "Masks Off". Amber Rose podepsala modelování pro firmu Ford do roku 2010, od roku 2009.



Reality Shows:



Amber Rose hrála v Russell Simmons Tv reality show "Running Russell Simmons". Amber se stala PSA v kampani NOH8. Rose byla soudkyní v "Master Of The Mix". Byla rozhodčím v sezóně 3 Rupaul's Drag Race. Amber Rose se stala mluvčím v Smirnoffu a objevila se ve společnosti Tv Adv plus Billboardy.


Image result for amber rose sexy

DEBUT:

Výsledek obrázku pro jantaru vzrostl sexy

Amber Rose vydala svou jedinou hudební píseň s Wizem Khalifou s názvem "FAME". Následuje následující singl nazvaný "Loaded". Amber Rose narazila na trať s Tuki Carterem a Pharrelem Williamsem s názvem "Rise Above". V roce 2009 zahájila společnost AmberRose řadu Eyewear Line. Amber hrála ve filmu "School Dance". Vydala první knihu "Jak být špatná fenka?".

V roce 2015 působila v "Walk of No shame s jantarovou růží" s Funny or Die. Amber Rose spustila aplikaci emoji nazvanou "MuvaMoji". Ona později měla kobyla Talk Show s názvem "Amber Rose Show na VH1.

Speciální nabídka Amazon na Samsung S9 ***** klikn

Comments